Pa-pa-pa-pa-pa-pa-paow!

publicerat i Allmänt;
Har varit en ovanligt onykter vecka det här och igår var det väldigt kul att sjunga "what does the fox say???" Haha! ^^ 
Min kalas-vecka började med alla hjärtans dag: massa vin och drinkar. 
Lördagen: överraskningsfest för Anton 
Söndagen: första hejdå utgången för Wilma, helt sjukt kul!! Var hemma vid 5 tiden på måndag morgon...
Måndagen sen var lugn med kurs i Law of attraction och en 2 timmars helt fantastik uteritt i solen! 
Tisdags - tapas och vin med Wilma och hennes jobbarkompisar (blev hem tidigt för mig ändå, började 8 igår!) 
Onsdag - Tjejfezt med Wilma som en sista sista utgång inna hon åkte idag! Vi hade så jävla kul och fick pratat om allt mellan himmel och jord en sista gång på några månader. Känns konstigt att hon faktiskt ska åka iväg! Även fast vi inte ses jätte ofta så har hon ändå bott 20 min ifrån mig senaste året och vi har verkligen gjort så många roliga saker på bara 1 år. 
Massa galna utgångar förra våren Summerburst, tjejkvällar, Stockholm, Steve Aoki, hon var med mig ner till Skåne och provred osv. Så ja, jag kommer sakna henne ofantligt! Men hon kommer tillbaka och det känns väldigt skönt att veta :) 

I förrgår kom transporten till stallet - så kul!! Den var liten och jätte fin och ska bara försäkras sen är det träningsdags på riktigt för oss! 

Eftersom att jag inte bloggat på ett tag blir det ett väldigt splittrat inlägg nu, så rolig sak nr.2 som hänt denna veckan (hände idag faktiskt) är att jag ska få en katt! Min lilla Cocos blev ju påkörd i sommras och jag har inte velat ha en ny katt riktigt förens några veckor sedan då "katt-suget" kom! Så i förrgår önskade jag in en katt i mitt liv (Law of attraction!) och idag ringde mormor och sa"vi har en liten katt här på jobbet som måste då ett nytt hem! Hon är en Helig Birma på 8 år som är jätte mysig och go" och om jag blev glad!! Jag älskar kattungar men med tanke på jobb och all tid som krävs för att vara hemma med kattenungen och allt kring känns det perfekt att katten redan är vuxen. Så nu håller vi tummarna att allt går vägen och att lilla Kajsa kan flytta hem till mig! :) 

På lördag ska jag stå på Mega-loppisen på svenska mässan, och jag mycket saker att sälja!! Sitter just nu och klistrar prislappar på alla 10000 sakerna...blir skönt att få bort dom ut huset för nu ligger dom bara och tar plats. Kom förbi och säg Hej på Lördag nu då, och köp lite saker ;) vi står i mitten! 

Puss puss 
Dålig bild, men här är transporten! 
Detta är en Helig Birma, samma ras som Kajsa
Jag och min tvillingsäl på Steve Aoki i sommras!